Informasjonskapsel- og personvernerklæring

Introduksjon

Når du besøker nettsiden vår, samles det inn informasjon om deg som brukes til å justere og forbedre innholdet vårt og gjøre opplevelsen på nettsiden vår best mulig. Nedenfor finner du hva slags informasjon vi samler inn, formålet med innsamlingen og hvilke tredjeparter som har tilgang.

Informasjonskapsler

Nettsidene våre bruker «informasjonskapsler», som er tekstfiler som lagres i nettleseren din (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera osv.), og som registrerer deg som en unik bruker. Informasjonskapsler gjør det enklere å bruke internett, fordi du ikke trenger å starte på nytt hver gang du besøker en nettside. Med andre ord kan nettsiden bruke en informasjonskapsel for å huske informasjon om preferansene dine. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig kode, slik som virus.

Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan du blokkere alle informasjonskapsler, slette eksisterende informasjonskapsler fra harddisken din eller få en advarsel før informasjonskapsler lastes ned. Klikk her for å få veiledning om hvordan du angir dette i nettleseren eller på smarttelefonen din.

Vi bruker førsteparts informasjonskapsler sammen med tredjeparts leverandører, slik som Facebook, Twitter, LinkedIn og Google (bl.a. Google Analytics-informasjonskapsler), for å skape en bedre brukeropplevelse på nettsiden. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler (slik som DoubleClick-informasjonskapselen) for å målrette markedsføringen vår (bl.a. via remarketing) Kontakt oss hvis du vil ha en fullstendig liste over de tredjeparts informasjonskapslene vi bruker.

 

Personopplysninger

Når samler vi inn personopplysninger?

Personopplysninger er alle typer informasjon som kan tilbakeføres til deg. Når du bruker nettsiden vår, samler vi inn og behandler en mengde personopplysninger. Det skjer når du besøker innholdet vårt, abonnerer på nyhetsbrevet, fyller ut et skjema, bruker live-chatten eller skriver inn opplysninger på nettsiden vår.

Vi samler vanligvis inn og behandler følgende typer informasjon: en unik ID og teknisk informasjon om datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen du bruker, IP-adressen din, geografisk posisjon og hvilke sider du klikker på (interesser). I den grad du gir oss uttrykkelig tillatelse og oppgir informasjonen, behandler vi også følgende: navn, telefonnummer og e-postadresse. Det skjer vanligvis i forbindelse med at du fyller ut et skjema på nettsiden.

 

Hva bruker vi opplysningene til?

Vi bruker opplysningene til å:

  • tilpasse opplevelsen din på nettstedet og gjøre det mulig å vise deg innhold og produkttilbudene som du er mest interessert i
  • forbedre siden vår, slik at du får en bedre opplevelse
  • kunne sende deg tilbud om tjenester du bestiller
  • administrere konkurranser, tilbud, undersøkelser og andre funksjoner
  • sende periodiske e-poster (nyhetsbrev) om ordrene dine eller andre produkter og tjenester
  • følge opp korrespondanse (live-chat, e-poster, telefonsamtaler), slik at vi kan levere tjenester du har bestilt

 

Hvordan beskytter vi informasjonen din?

Nettstedet vårt skannes for skadelig programvare hver dag for å eliminere sikkerhetshull og gjøre nettstedet vårt trygt for besøkende.

Vi har implementert flere tekniske og organisatoriske tiltak mot utilsiktet eller ulovlig sletting, publisering, tap, forringelse av opplysningene dine, samt at tredjeparter skal få tilgang, at de blir misbrukt eller på annen måte blir behandlet på en måte som strider med loven.

Personopplysningene dine oppbevares trygt og konfidensielt. Vi oppbevarer personopplysninger på datamaskiner med begrenset tilgang på kontrollerte anlegg. Sikkerhetstiltakene våre etterprøves på daglig basis for å sikre at brukerinformasjonen håndteres ordentlig og i henhold til rettighetene dine som bruker. Bare et begrenset antall personer med spesielle tilgangsrettigheter til disse systemene har tilgang til informasjonen, og de er underlagt taushetsplikt. All kryptert informasjon som du oppgir til oss, blir kryptert ved hjelp av SSL-teknologi (Secure Socket Layer-teknologi).

 

Hvor lenge oppbevarer vi informasjonen din?

Informasjonen oppbevares så lenge det er tillatt i henhold til loven, og vi sletter opplysningene når vi ikke lenger har behov for dem. Perioden avhenger av hva slags informasjon det gjelder, og grunnlaget for oppbevaringen. Derfor er det ikke mulig å gi en generell tidsramme for når vi sletter informasjonen. Vi sletter informasjonskapsler etter et visst antall måneder (kan variere), men de blir fornyet hver gang du besøker nettstedet.

Hvis du har gitt oss tillatelse til å kontakte deg med nyhetsbrev og tilbud via e-post, behandler vi e-postadressen og opplysningene dine til de ikke lenger er relevante. I praksis betyr det frem til du informerer oss om at du ikke lenger ønsker å motta e-poster fra oss. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt. Du kan gjøre dette enten ved å bruke lenken på bunnen av e-postene våre eller ved å kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

 

Hvem deler vi personopplysningene dine med?

Vi behandler opplysningene dine konfidensielt. Dette betyr at vi ikke selger opplysningene dine til tredjeparter, og vi gir ikke opplysninger til tredjeparter med mindre du aksepterer dette separat.

Vi kan bruke understøttende tjenester som leveres av tredjeparter. Dette kan dekke vedlikehold, analyse, sending av e-post og håndtering av betalingstransaksjoner. De behandler bare opplysninger på våre vegne og kan ikke bruke dem til eget formål. Vi treffer de nødvendige tiltakene for å sikre at disse tredjeparts leverandørene beskytter opplysningene dine.

Vi bruker bare databehandlere i EU eller i land som kan garantere tilstrekkelig beskyttelse av opplysningene dine.

Vi har inngått databehandlingsavtaler med databehandlerne våre for å sikre full konfidensialitet.

 

Tilgang og klager

Du har rett til å bli informert om hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan også når som helst protestere mot vår bruk av opplysningene dine. Du kan også trekke tilbake samtykket til at vi kan behandle opplysningene dine. Hvis vi behandler feilaktige opplysninger om deg, har du rett til å få disse korrigert eller slettet. Kontakt oss på info@adhoc-translations.com i så henseende.

Hvis du vil klage på hvordan vi behandler opplysningene dine, kan du også kontakte Datatilsynet.

 

Utgiver

 

Dette nettstedet eies og utgis av:

AdHoc Translations

Skelbækgade 2, 5.

1717 København V

Danmark

info@adhoc-translations.com

+ 45 33 91 09 19

 

Kontakt oss

Hvis du har kommentarer eller spørsmål i forbindelse med informasjonen og/eller behandlingen av personopplysningene dine, må du gjerne kontakte oss.

AdHoc Translations

Skelbækgade 2, 5.

1717 København V

Danmark

info@adhoc-translations.com

+ 45 33 91 09 19

 

Sist redigert 19. mai 2018

AdHoc Translations - Denmark

Close

AdHoc Translations A/S
Lautruphøj 5-7, 2. sal
2750 Ballerup

CVR 29245908

+45 33 91 09 19
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Sweden

Close

AdHoc Translations AB
Solna Business Park 15
Svetsarvägen, Solna SE-17141

VAT.-Id.No: SE-559255388601

+46 (0)8 910 003
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Finland

Close

AdHoc Translations A/S
Mannerheimintie 113, 5th Floor
FI-00280 Helsinki

+358 (0)9 2514 3500
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Norway

Close

AdHoc Translations AS
Postboks 1964 Vika
N-0125 Oslo

VAT.-Id.No: SE-559255388601

+47 21623084
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - India

Close

Regus Business Centre (Mumbai) Pvt. Ltd
1534, 15th Floor, Thane (West)
400601, Maharashtra, India


info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Germany

Close

AdHoc Translations GmbH
Marcel-Breuer-Str.15l
DE-80807 München

MWSt.-ID-Nr. DE 30 777 1429

+49 89-5908 1248
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - United Kingdom

Close

AdHoc Translations UK
33 Cavendish Square
London, Greater London
UK-W1G 0PW

+44 (0) 207 182 4735
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - United States of America

Close

AdHoc Translations
MA, Boston - 101 Arch Street
101 Arch Street
8th Floor
Boston
02110

info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Spain

Close

Carrer de Muntaner 233
Principal Primera
08021 Barcelona
Spain

Nº c/c: 2085- 8236- 2203 3029 7008

+34 935 019 047
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - France

Close

37-39, Avenue Ledru Rollin
CS11237
Cedex 12
75570 Paris
+33 (0)1 56 96 16 49
info@adhoc-translations.com

GALA Logo Translators without borders Elia Logo CO2Neutral Website CSR mærket SP cert2 GDPR Mærket