This post is also available in: DK UK DE Español Français

Cookie- och integritetspolicy

Introduktion

När du besöker vår webbplats samlas uppgifter om dig in. Uppgifter som används för att anpassa och förbättra vårt innehåll och göra din upplevelse av vår webbplats bättre. Här nedan förklarar vi vilka uppgifter som samlas in, deras ändamål och vilka tredjeparter som har åtkomst till dem.

Cookies

På vår webbplats används cookies, vilket är en textfil, som sparas på din webbläsare (t.ex. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera och liknande) och som registrerar dig som en unik användare. Cookies gör det lättare att använda internet, eftersom du inte hela tiden måste börja om från början. Webbplatsen kan med andra ord använda cookies för att minnas information om dina preferenser. Cookies kan inte innehålla skadlig kod som exempelvis virus.

Om du inte vi ha cookies kan du blockera alla cookies, radera befintliga cookies från hårddisken eller få en varning innan en cookie sparas. Klicka här för att få anvisningar om hur du ställer in detta på din webbläsare/smartphone.

Tillsammans med tredjepartsleverantörer som Facebook, Twitter, LinkedIn och Google använder vi både förstapartscookies (bl.a. Google Analytics-cookies), som ska förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och tredjepartscookies (som DoubleClick-cookien), som används för att göra vår marknadsföring målinriktad (bl.a. via återmarknadsföring). Kontakta oss om du vill ha en fullständig lista över våra tredjepartscookies.

Cookie-inställningar

 

Personuppgifter

När samlar vi in dina uppgifter?

Personuppgifter är all slags information som på ett eller annat sätt kan hänföras till dig. När du använder vår webbplats samlar vi in och behandlar en mängd sådan information. Det sker när du besöker vårt innehåll, anmäler dig till våra nyhetsbrev, fyller i formulär, använder livechatten eller på annat sätt anger dina uppgifter på vår sida.

Vi samlar in och behandlar följande typer av uppgifter: Ett unikt ID och tekniska uppgifter om din dator, surfplatta eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk placering och vad du klickar på (intressen). I den utsträckning som du själv ger ditt uttryckliga samtycke till detta och själv skriver in informationen behandlas dessutom: namn, telefonnummer och e-postadress. Det sker oftast när du fyller i ett formulär på sidan.

 

Vad använder vi dina uppgifter till?

 

Vi använder uppgifterna för att:

  • göra din upplevelse på sidan personlig och för att kunna visa det innehåll och de produktblad som du är mest intresserad av för dig
  • förbättra vår sida så att din upplevelse blir bättre
  • kunna skicka erbjudanden för den tjänst som du har beställt till dig
  • administrera tävlingar, erbjudanden, undersökningar och andra funktioner
  • skicka regelbundna e-postmeddelanden (nyhetsbrev) om din beställning eller andra produkter och tjänster
  • följa upp efter korrespondens (livechatt, e-postmeddelande, telefonförfrågningar) så att vi kan leverera den tjänst som du har beställt.

 

Hur skyddar vi dina uppgifter?

På vår webbplats skannar vi dagligen efter skadlig kod för att eliminera brister i säkerheten och göra ditt besök på vår webbplats säkert.

Vi har vidtagit olika tekniska och organisatoriska åtgärder mot att dina uppgifter raderas av en händelse eller olagligen, offentliggörs, förloras, försämras eller kommer i orätta händer, missbrukas eller på annat sätt behandlas i strid mot lagen.

Dina personuppgifter sparas på ett säkert och konfidentiellt sätt. Vi sparar dina personuppgifter på datorer som är placerade i kontrollerade anläggningar och till vilka åtkomsten är begränsad, våra säkerhetsåtgärder kontrolleras löpande för att avgöra om våra användaruppgifter hanteras på rätt sätt och vi tar ständigt hänsyn till dina rättigheter som användare. Det är bara ett fåtal personer med särskilda åtkomsträttigheter till dessa system som har åtkomst till uppgifterna och de är ålagda att hålla dem konfidentiella. Alla konfidentiella uppgifter, som du anger, krypteras med tekniken SSL (Secure Socket Layer).

 

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Uppgifterna sparas så länge som det är tillåtet enligt lagen och vi raderar dem när de inte längre behövs. Hur länge beror på vilken typ av uppgifter det är och varför de sparas. Det går därför inte att säga någon allmän tidsram för när uppgifterna raderas. Cookies raderas automatiskt efter ett visst antal månader (kan variera), men de förnyas efter varje besök.

 

Om du har gett ditt samtycke till att vi får kontakta dig via e-post med nyhetsbrev och erbjudanden behandlar vi din e-postadress och dina uppgifter tills det inte längre är relevant. I praktiken innebär det tills du informerar oss om att du inte längre vill få e-postmeddelanden från oss. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke. Det kan du antingen göra genom att använda länken längst ned i våra e-postmeddelanden eller genom att kontakta oss via nedanstående kontaktuppgifter.

 

Vem delar vi dina personuppgifter med?

Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Det innebär att vi inte säljer eller överför dina uppgifter till tredjeparter, såvida du inte har gett oss ett särskilt tillstånd för det.

Vi kan använda supporttjänster som levereras av tredjeparter. Det kan omfatta underhåll, analys, e-postutskick och hantering av betalningstransaktioner. Dessa behandlar uteslutande uppgifter å våra vägnar och får inte använda dem för egna ändamål. Vi vidtar nödvändiga åtgärder för att säkerställa att dessa tredejpartsleverantörer skyddar dina uppgifter.

Vi använder enbart personuppgiftsbiträden i EU eller i länder som kan ge dina uppgifter ett tillräckligt skydd.

Vi har ingått personuppgiftsbiträdesavtal med våra personuppgiftsbiträden så att fullständig konfidentialitet garanteras.

 

Invändningar och klagomål

Du har rätt att få veta vilka personuppgifter om dig som vi behandlar. Du kan dessutom alltid invända mot att uppgifterna används. Du kan även dra tillbaka ditt samtycker till att dina personuppgifter behandlas. Om de personuppgifter som behandlas om dig är felaktiga har du rätt att få dem korrigerade eller raderade. En begäran om detta kan göras på info@adhoc-translations.com.

Om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter kan du även ta kontakt med Datainspektionen.

 

Utgivare

 

Webbplatsen ägs och publiceras av:

AdHoc Translations

Skelbækgade 2, 5.

1717 Köpenhamn V

Danmark

info@adhoc-translations.com

+45 3391 0919

 

Kontakta oss

Om du har åsikter eller frågor i samband med vår information och/eller behandling av personuppgifter är du välkommen att kontakta oss.

AdHoc Translations

Skelbækgade 2, 5.

1717 Köpenhamn V

Danmark

info@adhoc-translations.com

+45 3391 0919

 

Senaste redigering den 19 maj 2018

AdHoc Translations - Danmark

Close

AdHoc Translations A/S
Skelbækgade 2, 5. sal
DK-1717 Copenhagen V

+45 33 91 09 19
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Sverige

Close

AdHoc Translations AB
Solna Business Park 15
Svetsarvägen, Solna SE-17141

+46 (0)8 57 87 70 46
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Finland

Close

AdHoc Translations A/S
Mannerheimintie 113, 5th Floor
FI-00280 Helsinki

+358 (0)9 2514 3500
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Norge

Close

AdHoc Translations AS
Cort Adelersgate 16
PB 1964 Vika, NO-0125 Oslo

+47 21 51 57 00
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Indien

Close

Regus Business Centre (Mumbai) Pvt. Ltd
1534, 15th Floor, Thane (West)
400601, Maharashtra, India


info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Tyskland

Close

AdHoc Translations GmbH
Marcel-Breuer-Str.15l
DE-80807 München

+49 89-5908 1248
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Storbritannien

Close

AdHoc Translations UK
33 Cavendish Square
London, Greater London
UK-W1G 0PW

+44 (0) 207 182 4735
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - United States of America

Close

AdHoc Translations
MA, Boston - 101 Arch Street
101 Arch Street
8th Floor
Boston
02110

info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Spain

Close

4th floor Triangle building
Plaza Catalonia 1
Barcelona
Cataluña
08002 Spain
+34 935 484 468
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - France

Close

37-39, Avenue Ledru Rollin
CS11237
Cedex 12
75570 Paris
+33 (0)1 56 96 16 49
info@adhoc-translations.com

GALA LogoTranslators without bordersElia Logo CO2Neutral Website